Bruce the Almighty – wannabe

23. april 2012 kl.11:54 » Sjove ting

Det sker ind imellem at man vågner en morgen, laver den sædvanlige kop kaffe, tænder pc’en og søvndrukkent venter på at den starter op så man kan se den daglige stak mails. Denne morgen var ikke uden undtagelse men dog lidt mere speciel end andre dage!

Da jeg fik startet mailprogrammet op tænkte jeg – hva’ sker der lige her? Mailklienten begyndte at hente mails ned – og den blev bare ved!

Da den havde stået i 25 minutter og gnasket mails i sig, afbrød jeg den da jeg ikke orkede at vente mere. Den havde trods alt hentet 11.901.984 mails ned.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på filmen Bruce the Almighty der sad og besvarede emails og fik 3 mio mails – jeg slog ham lige med faktor 4 her 🙂

Nå – men da jeg så fik startet mailprogrammet op igen, så jeg til min overraskelse at inboxen var tom. Alle knap 12 mio mails var væk og jeg fandt aldrig ud af hvor de blev af..lige en sag for X-files agenterne 🙂

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© Copyright 2007 GhostCom.dk PC Hjælp

Kim Rosgaard - Gillesager 126, 1th. - 2605 Brøndby - Tlf.: +45 29 49 44 37

For kontaktinfo klik her - se priser herXML Sitemap / RSS 2.0 Feed RSS 2.0 Feed