DomainDirect har gjort det igen

8. september 2009 kl.21:24 » Dagbog

Så skete det igen – DomainDirect.dk har rodet med DNS og det gik så ud over min hjemmeside igen. Du tænker sikkert “jaja – men den er da oppe igen” – korrekt, men skaden er sket. I det tidsrum (en uges tid) hvor der var fejl i DNS og mit site ikke kunne vises, kom google også forbi og da søgemaskinen opdagede at der intet var – ja, så slettede google da bare min placering og alle referencer til min hjemmeside.

Det medfører jo logisk nok, at så kan mit site ikke søges frem når man søger på PC hjælp hvilket er ret uheldigt når man driver en service som jeg gør. Det tog mig 1½ år at komme til tops på søgeordene PC hjælp og computer hjælp og nu kan jeg starte forfra (jeg har lige fundet tudekiksene frem). Hvis jeg er rigtig heldig, forbarmer google sig og sørger for at jeg forholdvis hurtigt kommer ind på min placering igen – jeg håber!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© Copyright 2007 GhostCom.dk PC Hjælp

Kim Rosgaard - Gillesager 126, 1th. - 2605 Brøndby - Tlf.: +45 29 49 44 37

For kontaktinfo klik her - se priser herXML Sitemap / RSS 2.0 Feed RSS 2.0 Feed