Ferien kalder

30. juni 2009 kl.15:07 » Computer

Jeg får jævnligt henvendelser fra folk om jeg stadig yder PC hjælp service, da de kan se at min hjemmeside her ikke opdateres jævnligt. Svaret er, at selvfølgelig yder jeg stadig de services jeg tilbyder på hjemmesiden men jeg har så mange henvendelser, at jeg sjældent har tid til at sidde og skrive indlæg eller tilføje nye ting til hjemmesiden.

Nu er sommeren så endelig over os og jeg holder pt. en (synes jeg selv) velfortjent ferie til og med uge 28 og igen fra og med uge 31 til og med uge 32. Du er dog stadig velkommen til at booke mig til en opgave via mail, da denne checkes jævnligt.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© Copyright 2007 GhostCom.dk PC Hjælp

Kim Rosgaard - Gillesager 126, 1th. - 2605 Brøndby - Tlf.: +45 29 49 44 37

For kontaktinfo klik her - se priser herXML Sitemap / RSS 2.0 Feed RSS 2.0 Feed