Opdatering af TomTom GPS og Parrot Bluetooth enheder

8. september 2009 kl.2:14 » Computer

Som noget nyt kan jeg nu tilbyde min hjælp til at få opdateret softwaren i TomTom GPS’er og Parrot Bluetooth enheder.
Jeg har altid næret en vis fetish for GPS’er og har rodet meget med især TomTom enheder hvad enten det er en Linux enhed (dem der monteres i biler) eller Windows Mobile enheder (f.eks. HTC mobiltelefoner med indbygget GPS modul).

TomTom

Da min erfaring med disse efterhånden er ret stor, tilbyder jeg nu sammen med mine andre services, at supportere TomTom GPS’er hvad enten der skal nyt software i eller kortet skal opdateres eller hvis du blot har brug for råd og vejledning.
Ønsker du hjælp til din TomTom, har jeg brug for at vide hvilken model du har.

Parrot CK3100

Som nævnt kan jeg også opdatere firmwaren (system softwaren) i Parrot Bluetooth enheder. Dette er typisk nødvendigt, hvis du har købt en nyere mobiltelefon hvor forbindelsen ofte afbrydes under opkald eller opkaldet ikke overføres fra telefon til Parrot’en.

En opdatering af en Parrot tager typisk 20 minutter. Hvis du ønsker min hjælp til at opdatere din Parrot, er det vigtigt at du fortæller mig hvilken model Parrot du har, samt software version der pt. er installeret på den. Gå ind i indstillinger – avanceret – oplysninger. Der vil du finde versionsnummeret.

3 Kommentarer »

 1. ville egentlig bare sige tak for en brugervenlig og god hjemmeside. TAK!

  Kommentar by Jesper Larsen — 5. januar 2010 @ 22:06
 2. Tusind tak for rosen! Det varmer at høre :o)

  Kommentar by Kim Rosgaard — 5. januar 2010 @ 22:17
 3. Jeg har en Parrot mki9200, men af en eller anden grund mangler jeg musikkablet, og kan derfor ikke opdatere den. den kører pt. vers 1.24

  Kan du hjælpe, og hvad koster det..?

  Morten

  Kommentar by Morten — 23. august 2010 @ 19:26

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© Copyright 2007 GhostCom.dk PC Hjælp

Kim Rosgaard - Gillesager 126, 1th. - 2605 Brøndby - Tlf.: +45 29 49 44 37

For kontaktinfo klik her - se priser herXML Sitemap / RSS 2.0 Feed RSS 2.0 Feed