Scary stuff

22. juni 2007 kl.19:49 » Dagbog

Bum bum…om mindre end 12 timer bliver jeg 38 år gammel – skræmmende nu jeg tænker over det. Hvor blev alle årene af? Tiden er gået stærkt synes jeg men nu er jeg også en af den slags mennesker, der sjældent keder sig.

Da jeg hentede ungerne fortalte de mig med et grin, at jeg kunne liiige vove på at stå op før kl. 10 i morgen tidlig. Guess what – jeg brokkede mig slet ikke! Jeg er nu lidt spændt på hvad de har fundet på…*mental note: husk at checke batterierne på røgalarmen!*

Ungerne ser mest frem til at vi skal til Skt. Hans bål i morgen aften – håber vejret holder bare nogenlunde tørt, ellers bliver det en halvvåd fornøjelse.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© Copyright 2007 GhostCom.dk PC Hjælp

Kim Rosgaard - Gillesager 126, 1th. - 2605 Brøndby - Tlf.: +45 29 49 44 37

For kontaktinfo klik her - se priser herXML Sitemap / RSS 2.0 Feed RSS 2.0 Feed