Torsdag aften

14. juni 2007 kl.22:42 » Dagbog

Dette er så mit første forsøg på at skrive lidt om min daglig dag (som om det intresserede nogen?) bare fordi jeg for en gangs skyld sidder og stener lidt foran pc’en uden egentlige opgaver at tage fat på.

Alle torsdags aftener bruger jeg som regel sammen med en god kammerat hvor vi sidder og laver lidt internet radio sammen. Mest for sjov og så for at finde ud af hvad der kan lade sig gøre. Jeg sidder i Brøndby og min kammerat sidder på Amager i “studiet”. Vi har så fået det lavet sådan, at vi via Skype kan snakke sammen og så broadcaste ud på nettet, som om vi sad ved siden af hinanden. Det er ret underholdende faktisk.

Jeg burde egentligt tage mig sammen og få ryddet op her i “kontrol rummet”, som jeg kalder det. Der er computere stablet op overalt med bunkevis af reservedele, som jeg er i gang med at reparere og sætte i stand, så jeg kan få dem solgt. Det er dog ikke så tit jeg har tiden til at sidde og nørde med mine mange projekter, da der jo også er kunder der skal passes. I morgen aften skal jeg et smut til Karlslunde med en pc jeg har repareret for en kunde. Harddisken var kaput, så det var en forholdsvis enkel opgave at løse. Åben dyret, afmontere harddisken, installere en ny og samle dyret igen for så at installere styresystem og software.

Når jeg er færdig med dette indlæg, vil jeg smutte under dynen og glo en film eller 2 og så ellers glæde mig til at weekenden nærmer sig med hastige skridt 🙂

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© Copyright 2007 GhostCom.dk PC Hjælp

Kim Rosgaard - Gillesager 126, 1th. - 2605 Brøndby - Tlf.: +45 29 49 44 37

For kontaktinfo klik her - se priser herXML Sitemap / RSS 2.0 Feed RSS 2.0 Feed