Verdens mest hadede blogger

14. juni 2007 kl.21:40 » Artikler

Der er penge i had. Det er 24-årige Casey Serin i Sacramento, Californien et godt eksempel på. Han er indehaver af den lidet flaterende titel som “The world’s most hated blogger”.

Efter en serie økonomiske fejltrin, hvor han bl.a. købte 8 huse med det håb, at videresælge dem med profit og han endte med at tabe det hele på gulvet og oparbejdede en gæld på $170.000 besluttede han, at han ikke gad arbejde mere og istedet nasse på sine omgivelser.

Istedet for at gøre det i det skjulte, udstillede han sine narrestreger på sin blog “I am Facing Foreclosure“. Det har fået folk op af lænestolene med rasende indlæg i hans blog hvor de raser med “få dig et job” og andre smudsord jeg vil holde mig for god til at gengive her i min blog.

Flere steder på nettet er der ligefrem oprettet anti-Serin blogs hvor bloggere lader deres had og frustrationer komme til udtryk.

Casey Serin er dog ligeglad. Han griner hele vejen ned til banken, for alle de hadske bloggere der er imod ham, giver en masse trafik til Serins blog hvor han via Google annoncer tjener $1000 om måneden!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© Copyright 2007 GhostCom.dk PC Hjælp

Kim Rosgaard - Gillesager 126, 1th. - 2605 Brøndby - Tlf.: +45 29 49 44 37

For kontaktinfo klik her - se priser herXML Sitemap / RSS 2.0 Feed RSS 2.0 Feed